top of page
Forretningsmøde

For virksomheder
& organisationer

Firmaaftale

Øger trivsel og nedbringer stress på arbejdspladsen

Alle behandlinger inkluderer således en samtale, hvor vi taler om healingen, og hvor du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til den. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.Ved du, hvad stress koster din virksomhed?
Stress og sygefravær er en stor udfordring for enhver arbejdsplads.

- Det koster penge. Ofte rigtig mange penge.
- Det koster arbejdskraft.
- Det forstyrrer arbejdsrytmen for både den stressramte og for dem, der må undvære en kollega, der er sygemeldt. Og det koster på både trivsel og produktivitet.

Der er ingen tvivl om, at der er store besparelser at hente ved at forebygge stress. Og i at få dem, der allerede er sygemeldte, hurtigere tilbage. Både økonomiske og menneskelige besparelser.


De seneste 5 år har jeg arbejdet med og hjulpet rigtig mange stressramte mennesker med netop det. Jeg samler dem op, der er stressbelastede og på vej ned, men endnu ikke er sygemeldte. Så vi forebygger en sygemelding - og dermed også undgår de store økonomiske og menneskelige omkostninger, en sådan sygemelding medfører.


Og jeg hjælper dem, der allerede er stress-sygemeldte, hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet - og tilbage til et liv med øget livskvalitet.
Ved du, hvad stress koster din virksomhed?

For ikke at tale om den høje pris, hver enkelt stressramt betaler i form af tabt livskvalitet.
Der er rigtig mange penge at spare i at forebygge stress. Og i at få dem, der allerede er sygemeldte, hurtigere tilbage.

De seneste 5 år har jeg arbejdet med og hjulpet rigtig mange stressramte mennesker med netop det.
Jeg samler dem op, der er stressbelastede og på vej ned, men endnu ikke er sygemeldte. Så vi forebygger en sygemelding - og dermed også undgår de store økonomiske og menneskelige omkostninger, en sådan sygemelding medfører.

Og jeg hjælper dem, der allerede er stress-sygemeldte, hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet - og tilbage til et liv med øget livskvalitet.

Kontakt mig på malene@lifeflow.dk eller 53394012, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med at nedbringe jeres stressfravær og -udgifter.Det får du:
Den healing, du får hos mig, er en helt særlig kombination af source energy healing, clairvoyant rådgivning og samtale.

Alle behandlinger inkluderer således en samtale, hvor vi taler om healingen, og hvor du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til den. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.
 
Healingen virker balancerende på hele dig - fysisk, mentalt og følelsesmæssigt - og den har derfor positiv effekt på de fleste tilstande. Den opløser blokeringer og spændinger, får stagneret energi til at flyde frit igen og kan, hvor det er påkrævet, opløse karmiske bindinger og uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.
 
Da det er en intuitiv behandlingsform, vil healingen altid være tilpasset dig og din situation/tilstand, på netop det tidspunkt, hvor du modtager den. Derfor vil to behandlinger aldrig være (eller føles) helt ens.

For alle gælder dog, at healingen aktiverer og styrker kroppens egen helbredelsesevne, booster hele energisystemet og balancerer både krop og sind. Healingen bringer dig i tættere kontakt med hvem du er, og livet som helhed føles tættere på: mere intenst, dybere og rigere.Få en gratis og uforpligtende samtale
Hvis du gerne vil høre lidt mere om den clairvoyante healing, jeg tilbyder, og hvordan den kan hjælpe netop dig, kan du til enhver tid få en gratis og helt uforpligtende samtale.
 
Du booker samtalen i min online booking. Eller skriv til mig på malene@lifeflow.dk, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi ringes ved.

Da jeg for mange år siden fik følgeskab af stresssymptomer, blev jeg via netværk henvist til behandlinger hos Malene.

 

Jeg havde mange alvorlige symptomer på udbrændthed over lang tid og var mildest talt langt fra den udgave af mig selv, som jeg kunne ønske.

 

Gennem samtaler og fysiske healinger har jeg oplevet en vedvarende forandring, som vi ved hver behandling har bygget ovenpå.

 

Malenes evne til at skabe fysiske, mærkbare forandringer i kroppen - i kombination med hendes både blide og håndfaste skub har været afgørende for min udvikling.

At tiden på hendes briks så samtidig føles som en pause og et rum for hvile, gør at det er svært at undvære - selvom jeg over tid har fundet en styrke, som gør at behandlingerne fremadrettet føles som den vildeste selvforkælelse

 

- Trine, klinisk sygeplejespecialist

Hvad gør man som menneske, når jorden skælver under en? Når man mister sit fodfæste fuldstændig?

 

Giver op… nej, for jeg fik jo en ny chance. Der er mange veje at gå og valg, der kan og skal træffes, når et nyt livsmod skal findes frem. Jeg kan mærke, her flere år efter, at jeg traf et unikt valg, og det valg hedder Malene!

 

Malene er et menneske med arbejdsrødder i det private erhvervsliv og med personlige rødder i Afrika. Et menneske, der er godt begavet, har healende hænder og et lyst og positivt sind, der til sammen kan samle sådan en som mig op, der er gået i stykker.

Malenes healing skaber dyb ro og giver mig et indre overblik, som jeg ikke selv kan finde. Jeg bliver handlekraftig, og jeg giver mig selv lov til at se nye muligheder.

Malene er en kvinde, der gør et stort og stærkt indtryk. Hun kan noget med både sine hænder og med sit særlige mindset.

- Liselotte A. Gath

Fysisk healing

Fysisk healing

med samtale og clairvoyant rådgiving

Alle fysiske behandlinger inkluderer en samtale, hvor vi taler om healingen, og hvor du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til den. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.

Hvordan foregår det?
Under selve healingen ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Healingen foregår ved, at jeg nænsomt placerer hænderne i en serie håndpositioner fordelt over hoved og krop i en bestemt rækkefølge, der tilgodeser vitale organer og meridianbaner. 
 
Behandlingen finder sted hos mig i Lyngby.

bottom of page