top of page
_edited.jpg

Anbefalinger
fra klienter

Hvad siger mine klienter?

Her kan du læse nogle af de udtalelser og anbefalinger, jeg igennem tiden har fået fra mine klienter.

 

Nederst kan du læse Liselotte Gaths fortælling "Så bryder lyset frem". En fortælling om hvordan Liselotte oplever de behandlinger, hun har fået hos mig, og hvordan de har hjulpet hende.

Da jeg for mange år siden fik følgeskab af stresssymptomer, blev jeg via netværk henvist til behandlinger hos Malene.

 

Privat netværk bl.a. bestående af psykologer og skolelærere, som selv har erfaringer med livsforandrende behandlinger på briksen i Malenes kyndige hænder.

 

Jeg havde mange alvorlige symptomer på udbrændthed over lang tid og var mildest talt langt fra den udgave af mig selv, som jeg kunne ønske.

 

Gennem samtaler og fysiske healinger har jeg oplevet en vedvarende forandring, som vi ved hver behandling har bygget ovenpå.

 

Malenes evne til at skabe fysiske, mærkbare forandringer i kroppen - i kombination med hendes både blide og håndfaste skub har været afgørende for min udvikling .

 

At tiden på hendes briks så samtidig føles som en pause og et rum for hvile, gør at det er svært at undvære - selvom jeg over tid har fundet en styrke, som gør at behandlingerne fremadrettet føles som den vildeste selvforkælelse

Trine, klinisk sygeplejespecialist

Tusind tak!!

 

Vil bare endnu engang takke for din clairvoyance. Det har bragt mig så meget indre ro i en ellers helt uforståelig situation.

 

Tak for dig!

Birgit

Wauw siger jeg bare!! Sikke et gennembrud...

 

Var slet ikke klar over, at jeg kunne få/have det så godt. Der blev virkelig ryddet op indvendig.

 

Tusind tak Malene!

Tanja Fabricius

I absolutely love Malene and I am so grateful for both the healing and the insights and guidance on important matters in my life that I have received over the last 2 years.

Mette Saga Kongsbæk

Malene er et seriøst bud på en alternativ behandler, der med sin viden, flid og særlige evner kan hjælpe til forståelse og accept af ens situation samt afhjælpe uro, nervøsitet og ubalance i kroppen.

Jeg har været klient hos Malene i mange år, ad flere omgange, og hver gang er jeg blevet løftet fysisk og psykisk. Malene evner at skabe balance i kroppen og få fortid og nutid til at mødes.

Den gode samtale med Malene kombineret med en behandling er aldrig en ligegyldig oplevelse, tankerne sættes i gang og åbner op for refleksion og handling. En åndelig vitaminindsprøjtning givet af et kompetent, ærligt og dygtigt menneske.

Liselotte Gath

Det var en vild oplevelse!

Så mange ting faldt på plads og gav pludselig mening i mit nuværende liv.

 

Jeg fik et STORT “hvorfor” forklaret og har nu i et par dage gået og reflekteret og fundet mening med den situation, jeg ønskede at få belyst.

Kæmpe tak og stor respekt herfra!

Charlotte Engstrøm

Jeg kan varmt anbefale Malene. Hun er dygtig, professionel og meget empatisk. Ved min første behandling ramte hendes healing og budskaberne, jeg fik, spot on.

 

Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Annelise Rosenberg

Skønne og dygtige Malene får mine varmeste anbefalinger.

 

Hun har hjulpet både mig og min søn utrolig meget, og det er jeg hende så taknemmelig for.

Kirsten Andresen

Da jeg startede i mentorforløb hos Malene, vidste jeg ikke, hvad jeg ville med min karriere. Malene tog mig i hånden og gav mig værdifulde værktøjer, som jeg har brugt til at finde mit drømmejob.

Forløbet har givet mig en dybdegående forståelse af mig selv, mine drømme og min passion. Det har givet mig en indsigt, som jeg kommer til at bruge både professionelt og ikke mindst personligt resten af mit liv.

Sandra Linell Lütken

Jeg har fået healing af Malene, og det har været en så god og kærlig oplevelse.

 

Malene har hjulpet mig med at rykke på nogle steder, hvor jeg var stuck, så nu er der mere bevægelse.

Neneh Østergaard

Helt fantastisk præstation. Malene gik direkte til biddet, og alt, hvad hun sagde, var knivskarpt og spot on. Både mht min situation, min tilstand, hvad jeg burde gøre, og hvor jeg kan hente hjælp.

 

Et 13-tal med pil opad herfra!

Kvinde, 52

Det var magisk ... og besynderligt at få faciliteret et rum, hvor der dukker en erindring op, som jeg ikke vidste, jeg havde.

 

Det forklarer så mange ting i mit nuværende liv!

Trine

Malene har hjulpet mig med følelsesmæssige blokeringer, jeg ikke selv var klar over, jeg havde. Dét, kombineret med clairvoyante beskeder fra Malene, gav mig min grund-glæde tilbage.

 

Fremover vil jeg bruge Malenes healing som løbende check-up på sindets og kroppens tilstand… Lidt ligesom jeg får check-ups hos tandlægen.

Lars Boye Andersen

Meget, meget konkrete beskeder og råd, som virkelig talte til mig.

 

Skøn oplevelse, som gav mig meget ro.

Kvinde, 33

Jeg savner stadig min mor helt vildt, men det er, som om jeg kan rumme sorgen på en anden måde nu. Jeg kan være i den. Den fylder ikke længere alt.

Kvinde, 49

Uroen i kroppen forsvandt, og mit tunge humør lettede med det samme.

 

Tak!

Christina E.

Så bryder lyset frem (Lotte)

Så bryder lyset frem!

En anbefaling af Liselotte A. Gath

Hvad gør man som menneske, når jorden skælver under en?

Når man mister sit fodfæste fuldstændig?

Når huset brænder, ens forældre dør og man får en blodprop i hjernen?

 

Giver op…nej, for jeg fik jo en ny chance. Så efter mange følelsesudbrud, stor frustration og meget selvmedlidenhed kom handlekraften og lysten til at gøre noget ved min situation tilbage. Og der er mange veje at gå og valg, der kan og skal træffes, når et nyt livsmod skal findes frem.  Jeg kan mærke, her flere år efter, at jeg traf et unikt valg, og det valg hedder Malene!

 

Malene er et menneske med arbejdsrødder i det private erhvervsliv og med personlige rødder i Afrika. Et menneske, der er godt begavet, har healende hænder og et lyst og positivt sind, der til sammen kan samle sådan en som mig op, der er gået i stykker.

Jeg kender ingen, der kan lægge sine hænder på mit hoved og få mig til at falde helt ned og helt ind i mig selv. Nogle mennesker kan skrive sig ind i sit liv og finde fodfæste, andre løber, cykler eller dyrker yoga, der er mange gode veje at vælge. Jeg finder fodfæste, når Malene har healet mig eller samlet mig.

Jeg skal ”op på briksen og ned med paraderne”, lade sindet åbne sig under hendes ganske særlige hænder , og det er altid  en intens oplevelse, der er forbundet med noget, der føles langt større end mig selv.

 

Malene påstår ikke, at hun kan helbrede mig, hverken for dødsangst, migræne eller vrede over min livssituation, men kombinationen af før- og eftersamtale, samt selve healingen, der tager 60 minutter, skaber dyb ro og giver mig et indre overblik, som jeg ikke selv kan finde. Jeg bliver handlekraftig, og jeg giver mig selv lov til at se nye muligheder. Et indre brusebad af energi og erkendelse, det er den gave, jeg giver mig selv, når mine tanker tager en retning, som jeg ikke ønsker.

 

Healingen heler ikke alle sår, men den åbner op for nye tankebaner. Når Malene lukker sine hænder om mine fødder, så bryder lyset frem, og uanset hvilken farve det har, så flytter der en ro, accept og nysgerrighed ind, som giver mig den bevidsthed, der skal til for at være mig til alle tider også med de skår, der ikke kan klinkes, og det er nok det bedste, der kunne ske for sådan en som mig.

 

Malene er en kvinde, der gør et stort og stærkt indtryk. Hun kan noget med både sine hænder og med sit særlige mindset. Hendes Lifeflow har rødder i Afrika, og du mærker både varmen og lyset, når du lægger dig på briksen.

 

Det kan ærgre mig, at der skulle en slags livs-katastrofe til, før jeg fik øjnene op for Lifeflow, men nu kender jeg virkningen og vil ikke være foruden.

Liselotte A. Gath

bottom of page