top of page

Husrensning
Få roen og freden tilbage i dit hjem

Dit hjem skal være et rart sted at være. Et sted, hvor du kan slappe af og føle dig tryg og godt tilpas.

Hvis du føler uro i dit hjem, eller hvis du oplever "mystiske ting", du ikke kan forklare, kan der være åndelig aktivitet på spil - og så kan det være en god ide, at få boligen renset. Så du igen kan få fred og ro i dit hjem.

Typiske tegn på aktivitet kan bl.a. være:

 • Følelsen af at være overvåget eller af ikke at være alene.

 • Lyde som f.eks. trin, døre der åbner/lukker eller køkkenlåger, der klaprer.

 • Lys, der tænder og slukker eller stearinlys, der går ud.

 • Fjernsyn eller andre elektriske apparater, der tænder af sig selv.

 • Uforklarlig lugt af f.eks. tobak, parfume, en bestemt slags mad eller blomster.

 • At små børn eller dyr reagerer på noget, du ikke kan se, og ikke vil sove/opholde sig bestemte steder i huset.

 • Tung/dårlig energi, der hænger i luften.

 • Træk og kulde, selvom alle vinduer og døre er lukkede

Årsagen til de ting, du oplever

Der kan være forskellige årsager til de ting, du oplever i dit hjem:

 • Det kan være en afdød slægtning, som er "på besøg".

 • Eller det kan være en afdød, som har en tilknytning til din bolig eller til det omkringliggende område. Det kan også være en afdød sjæl, som du eller en anden af boligens beboere har tiltrukket udefra. I begge tilfælde er der tale om afdøde sjæle, som af den ene eller anden årsag "hænger fast" og har brug for hjælp til at komme herfra.

 • Endelig kan det være en såkaldt energiaftryk. Her er der ikke tale om bevidstheden fra en afdød, men energien fra en afdød eller fra aktiviteter, der "sidder fast" og bliver afspillet igen og igen som en slags film.

Sådan foregår en husrensning

Efter en kort samtale, hvor vi taler om, hvad du oplever, gennemgår jeg huset/lejligheden. Her undersøger jeg selvfølgelig specifikt dét, som du har fortalt om - og derudover gennemgår jeg hele boligen for at se, om der skulle være anden aktivitet, der skal tages hånd om.

Drejer det sig om en afdød slægtning, vil der ofte være et budskab til dig, som jeg i givet fald formidler til dig. Er der tale om energiaftryk eller afdøde, som ikke har nogen relation til dig, og som du gerne vil slippe af med, renser jeg ud og healer, ligesom jeg hjælper eventuelle afdøde sjæle over på den anden side.

Efterfølgende healer jeg hele huset samt (hvis du ønsker det) husets beboere.

En husrensning varer typisk 1-2 timer og følges op efter ca 1 uge med en status fra dig (telefonsamtale).

Når du skal sælge din bolig eller flytte ind i en ny

Skal du sælge din bolig, er det vigtigt, at den tager sig ud fra sin bedste side, og at en mulig køber bliver mødt af et "rent hus" uden åndelig aktivitet eller tung/dårlig energi. Din bolig optager din og din families energi, og hvad enten den er god eller dårlig, kan den spænde ben for et salg, da mange mennesker med det samme fornemmer eventuel tung eller uønsket energi, som "sidder i væggene". Her renser og healer jeg hele boligen (og evt også grunden), så den er salgsklar.

På samme måde kan det være en god ide, at bestille en husrensning til en bolig, du netop har erhvervet dig. Så du kan flytte ind i et "rent hjem" uden uønsket aktivitet eller energi fra tidligere beboere mv.

Inden du booker en husrensning

Inden du bestiller en husrensning er det altid en rigtig god ide at underøge, om der skulle være en logisk årsag til den aktivitet, du oplever. Det kunne f.eks. være defekte strømkabler, et sprunget vandrør eller et åbent vindue. Måske går naboens fjernbetjening på dit fjernsyn? Har du en mår eller andre skadedyr på loftet?

39993aea-1f9f-41b0-a74a-76c25a999dd1_Size1080x720crop.jpg

Dit hjem skal være et sted, hvor du kan slappe af og føler dig tryg. Hvis du føler uro i dit hjem, eller hvis du oplever "mystiske ting", du ikke kan forklare, kan det være en god ide at få dit hus renset.

bottom of page