top of page

Clairvoyant healing

En helt særlig kombination af healing, clairvoyant rådgivning og samtale, som blandt meget andet giver dig energi, overskud og indre ro.

Balance og flow er kroppens og sindets naturlige tilstand, men af forskellige årsager bliver vi ind i mellem "skubbet ud af kurs" - og her hjælper healingen med at genskabe (og vedligeholde) vores balance og flow, så vi kommer tilbage til ligevægt.

Det får du:

Den healing, du får hos mig, er en helt særlig kombination af source energy healing, clairvoyant rådgivning og samtale.

 

Healingen virker balancerende på hele dig - fysisk, mentalt og følelsesmæssigt - og den har derfor positiv effekt på de fleste tilstande. Den opløser blokeringer og spændinger, får stagneret energi til at flyde frit igen og kan, hvor det er påkrævet, opløse karmiske bindinger og uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger.

 

Da det er en intuitiv behandlingsform, vil healingen altid være tilpasset dig og din situation/tilstand, på netop det tidspunkt, hvor du modtager den. Derfor vil to behandlinger aldrig være (eller føles) helt ens.

For alle gælder dog, at healingen aktiverer og styrker kroppens egen helbredelsesevne, booster hele energisystemet og balancerer både krop og sind. Healingen bringer dig i tættere kontakt med hvem du er, og livet som helhed føles tættere på: mere intenst, dybere og rigere.

Herudover oplever mange, at healingen bl.a.:

 • Lindrer stress og angst.

 • Beroliger nervesystemet og skaber indre ro.

 • Giver energi og overskud.

 • Lindrer søvnløshed og tankemylder.

 • Støtter immunforsvaret.

 • Hjælper kroppen at restituere efter pressede situationer.

 • Hjælper med at bearbejde sorg og tab.

 • Løsner op for spændinger både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

 • Reducerer smerter og lindrer betændelsestilstande i kroppen.

 • Understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger.

 • Skaber retning og fokus og hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser.

 • Giver dyb afspænding, velvære og ro.

En behandling hos mig inkluderer altid en samtale, hvor vi taler om healingen, og hvor du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til den. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Allerede efter første session vil healingen medføre en positiv ændring i dig. 1-2 behandlinger kan derfor hurtigt gøre en forskel, hvis det, du har brug for, er et energiboost og mere overskud i hverdagen. Hvis du ønsker et dybere og mere permanent resultat, og ikke mindst ved mere kroniske tilstande, anbefaler jeg dog altid, at du får fire behandlinger i træk, så tæt på hinanden som muligt (helst indenfor 14 dage).

 

Energien får på denne måde optimale vilkår for at arbejde med de relevante ubalancer, og du får et stort skub fremad i den retning, der er den rigtige for dig. Efterfølgende kan der - især ved mere kroniske tilstande - være behov for en eller flere opfølgende behandlinger.

En holistisk behandlingsform, som tilgodeser hele dig

Energihealing bygger på den urgamle viden om, at der eksisterer en livskraft, en underliggende strøm af energi, som ikke kun gennemstrømmer den fysiske krop, men også strækker sig ud over denne. Denne livsenergi forbinder de fire planer, vi som mennesker består af: det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige og det spirituelle plan. Dette betyder bl.a., at en blokering eller stagnering i energien ét sted (f.eks. på det følelsesmæssige plan) kan give symptomer et andet sted i vores energisystem (f.eks. fysisk smerte i kroppen).

Energihealing er således en holistisk behandlingsform, altså en behandling som omfatter hele mennesket og dermed sammenhængen mellem det fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle. Healingen finder ind til og behandler årsagen til din tilstand/ubalance/sygdom i stedet for kun at behandle symptomerne, sådan som konventionel medicin og behandling typisk gør.

 

Den clairvoyante healing kan derfor være med til at forebygge sygdom, fremme velvære og være en hjælp ved lidelser og tilstande, hvor konventionel medicin ikke slår til; f.eks. ved kronisk smerte, kronisk sygdom og ved psykiske og følelsesmæssige belastninger og traumer.

Healingen har ingen bivirkninger, intet religiøst tilhørsforhold og kan bruges af både børn og voksne, raske og syge. Healingen erstatter ikke lægebehandling, men understøtter konventionelle såvel som alternative behandlinger, og den kan med fordel benyttes i kombination med disse.

Jeg bliver ind i mellem spurgt, om effekten af en energihealing ikke afhænger af, hvorvidt man  tror på det. Men at give og modtage healing, handler ikke om tro. På samme måde som at vi ikke behøver at tro på elektricitet for at kunne tænde lyset i loftet. Energien bevæger sig hele tiden i kroppen, i sindet og i vores omgivelser, og vi har hver især en naturlig evne til at læse den og arbejde med den. At modtage healing kræver således ikke tro, men blot et ønske om og vilje til at opleve og tage imod.

Få en gratis og uforpligtende samtale

Hvis du gerne vil høre lidt mere om den clairvoyante healing, jeg tilbyder, og hvordan den kan hjælpe netop dig, kan du til enhver tid få en gratis og helt uforpligtende samtale.

 

Du booker samtalen i min online booking. Eller skriv til mig på malene@lifeflow.dk, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi ringes ved.

andreas-dress-VLYvYq4da-A-unsplash.jpg

Malene er et seriøst bud på en alternativ behandler, der med sin viden, flid og særlige evner kan hjælpe til forståelse og accept af ens situation samt afhjælpe uro, nervøsitet og ubalance i kroppen.

Jeg har været klient hos Malene i mange år, ad flere omgange, og hver gang er jeg blevet løftet fysisk og psykisk. Malene evner at skabe balance i kroppen og få fortid og nutid til at mødes.

- Liselotte Gath

Om healing
Fysisk healing

Fysisk healing

med samtale og clairvoyant rådgiving

Alle fysiske behandlinger inkluderer en samtale, hvor vi taler om healingen, og hvor du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til den. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.

Hvordan foregår det?

Under selve healingen ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Healingen foregår ved, at jeg nænsomt placerer hænderne i en serie håndpositioner fordelt over hoved og krop i en bestemt rækkefølge, der tilgodeser vitale organer og meridianbaner. 

 

Behandlingen finder sted hos mig i Lyngby.

Wauw siger jeg bare!! Sikke et gennembrud...

 

Var slet ikke klar over, at jeg kunne få/have det så godt. Der blev virkelig ryddet op indvendig.

 

Tusind tak Malene!

- Tanja Fabricius

IMG_0034.jpg

Fjernhealing

med samtale og clairvoyant rådgiving

En fjernhealingsession består af fjernhealing (30 min) og en efterfølgende telefonsamtale (30 min), hvor vi taler om healingen, og du får min feedback sammen med eventuelle clairvoyante beskeder relateret til healingen. Du får også nogle lettilgængelige redskaber og gode råd til ting, du kan gøre i hverdagen for at understøtte den proces, som healingen har igangsat i dig.

Effekten af en fjernhealing er den samme som ved en fysisk healing.

Hvordan foregår det?

Ved en fjernhealing mødes vi ikke fysisk, og du modtager således healingen uanset hvor i verden, du befinder dig.

 

I den tid healingen varer, anbefaler jeg, at du ligger uforstyrret og slapper af, gerne med lukkede øjne og et tæppe over dig.

 

Fjernhealingen foregår på et i forvejen aftalt tidspunkt, og jeg sender dig en besked umiddelbart inden, jeg går i gang - og igen når healingen er overstået. Herefter ringer jeg dig op, og du får min feedback:

Såfremt vi ikke befinder os i det samme land, foregår samtalen på enten Facetime, Messenger eller WhatsApp.

hasan-almasi-T_8JvwUkbIM-unsplash.jpg

Malene har hjulpet mig med følelsesmæssige blokeringer, jeg ikke selv var klar over, jeg havde. Dét, kombineret med clairvoyante beskeder fra Malene, gav mig min grund-glæde tilbage.

 

Fremover vil jeg bruge Malenes healing som løbende check-up på sindets og kroppens tilstand… Lidt ligesom jeg får check-ups hos tandlægen.

- Lars Boye Andersen

Fjernhealing
Healing af barn

Fysisk healing af børn (0-14 år)

Børn er meget modtagelige overfor healing og kan, uanset alder, heales præcis som voksne.

 

Healing kan hjælpe dit barn med at finde indre ro og give et pusterum fra hverdagens krav og høje tempo. I pressede situationer kan healing hjælpe barnet til større mentalt og følelsesmæssigt overskud.

Healing kan dulme vrede, højne tolerancetærsklen, løsne op for spændinger og skabe balance i krop og sind. Det kan også hjælpe dit barn ved fysiske skavanker, som smertelindring eller som støtte til medicinsk behandling.

 

Det er meget vigtigt for mig, at børnene hygger sig og føler sig trygge, når de bliver healet hos mig, og jeg tilpasser altid behandlingen til det enkelte barn. En behandling varer mellem 30-60 minutter inkl. samtale før og efter selve healingen.

Hvordan foregår det?

Vi begynder med en kort samtale, hvor du som forælder normalt også deltager. Her taler vi (på barnets præmisser) om, hvorfor barnet er kommet, og jeg fortæller lidt om, hvad healing er, og hvordan det foregår. Naturligvis tilpasset barnets alder, så han/hun føler sig set og hørt og ikke mindst tryg.

Under selve healingen ligger barnet fuldt påklædt på en briks med et tæppe over sig. Healingen foregår ved, at jeg nænsomt placerer hænderne på barnets hoved og krop. Normalt nyder børnene healingen, slapper fuldstændig af og falder måske endda i søvn.

Jeg afslutter behandlingen med en snak med barnet om healingen; vi taler om, hvordan healingen føltes, hvordan han/hun har det nu, og jeg besvarer de spørgsmål, barnet måtte have.

Behandlingen finder sted hos mig i Lyngby.

Såfremt du/dit barn ikke ønsker eller har mulighed for at komme til Lyngby, kan healingen sagtens gives som fjernhealing.

Har du spørgsmål?

Lige som dit barn skal være tryg, er det også vigtigt for mig, at du som forælder føler dig tryg ifm healing af dit barn. Jeg vil derfor meget gerne tale med dig inden behandlingen, så du kan fortælle mig lidt om barnets situation og samtidig få mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Du får også altid tilbudt en opfølgende samtale i dagene efter healingen.

 

Hvis du har nogle spørgsmål  omkring healing af dit barn, er du til enhver tid velkommen at kontakte mig, så vi kan tale om netop dit barns situation, og hvad der vil være det bedste at gøre for ham/hende.

Du kan booke en uforpligtende samtale i min online booking. Eller skriv til mig på malene@lifeflow.dk, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi ringes ved.

Jeg kunne godt mærke det der healing. Det var ligesom vand, der løb igennem min krop.

 

Det var SÅ dejligt!

- Dreng, 7 år

melissa-askew-8n00CqwnqO8-unsplash(1).jpg

Situationshealing

En situationshealing er, som navnet siger, en healing af en specifik situation - f.eks. en operation, en rejse, et møde eller en eksamen. Den kan også bruges til at heale relationer som f.eks. anspændte situationer i familien, i venskaber eller på din arbejdsplads.

Hvordan foregår det?

En situationshealing foregår som en fjernhealing og kræver ikke noget af dig, mens den står på, eller når den skal virke. Vi begynder altid med en samtale eller mailudveksling, hvor du beskriver den specifikke situation, du ønsker healet, og hvor jeg får de oplysninger, jeg skal bruge til healingen.

Helt fantastisk præstation. Malene gik direkte til biddet, og alt, hvad hun sagde, var knivskarpt og spot on. Både mht min situation, min tilstand, hvad jeg burde gøre, og hvor jeg kan hente hjælp.

 

Et 13-tal med pil opad herfra!

- Kvinde, 52 år

biel-morro-_l8ZdgJ9m7w-unsplash – stor.jpeg
Situationshealing
bottom of page