top of page
CF141629.jpg

Mød Malene

CF141669.jpg
CF141513.jpg
Med filter (10).png
2017-04-27 17.15.21_Print.jpg

Hvem er Malene?

Den korte udgave

Jeg er clairvoyant healer, spirituel mentor og rådgiver, regressionsterapeut og energiarbejder.

Og så er jeg selvstændig forretningskvinde, uddannet Cand.Merc fra CBS med mere end 25 års erfaring indenfor bl.a. forretningsudvikling, markedsføring, projektledelse og facilitering fra flere store, internationale virksomheder.

 

Jeg er mor, hustru, datter, søster og veninde. Jeg er biavler og hundeejer. Jeg har 54 års erfaring med livet og alt hvad det har bragt af kærlighed, glæde, succes - og livskriser, tab og stor sorg. 54 års levet liv, som har præget og formet mig til den, jeg er i dag. Sådan som livet jo gør.

I 2019 skabte jeg LifeFlow, og her har jeg kombineret og samlet alt det, jeg er, kan og har med mig i bagagen - så jeg i dag arbejder med det, jeg både elsker og er bedst til:

 

At hjælpe mennesker til at se deres muligheder, udvikle deres evner og talenter og skrue op for deres indre power. Så de står endnu stærkere i sig selv og i deres liv. Og kan træffe de valg og gå den vej, der er den helt rigtige for dem. Personligt, privat og arbejdsmæssigt.

Den lidt længere udgave

Jeg hedder Malene Siwmark Høffer, er gift med Peter og mor til Michael, Christina og Emma, som alle tre i dag er godt på vej ind i voksenlivet. Og så er jeg mor til Mathias, mit stjernebarn, som døde, da han var kun en måned gammel.

Jeg er født i Sverige i 1969, og indtil jeg som 13 årig flyttede permanent til Danmark, boede jeg på skift i Sverige, Libyen, Tanzania og Danmark med min familie.

 

I løbet af de første 15 år af mit liv flyttede jeg i alt otte gange, og som følge af de mange flytninger gik jeg 1.-9. klasse på fire forskellige skoler i tre forskellige lande og på lige så mange forskellige sprog.

Alt sammen en opvækst som gjorde mig rodløs og skabte en usikkerhed i mig omkring hvem, jeg var, og hvor jeg hørte hjemme. En omskiftelig tilværelse med nye venner, der hele tiden kom og gik, da vi flyttede videre. Men også en opvækst, som udviklede mit indre liv og min intuition og lærte mig at "læse" andre mennesker og kulturer. Jeg lærte en masse om fleksibilitet og sårbarhed og robusthed. Om ensomhed og om at finde styrken i mig selv. Jeg lærte at stå stærkt i mig selv - også når jorden rystede og tæppet blev revet væk under fødderne på mig.

Som 13 årig valgte jeg bevidst at slå rod i Danmark. Jeg plantede mine rødder dybt i den danske muld, og dér er de den dag i dag solidt forankret. I dag kalder jeg mig dansker af hjertet med Sverige og Afrika i blodet.

Det spirituelle har altid været en stor del af mit indre liv, og som barn og ung var jeg meget søgende. Jeg har altid meget tydeligt mærket især menneskers og naturens energier, og set i bakspejlet ved jeg nu, at jeg altid har haft mine helt særlige og meget kraftfulde healerevner. Som ung holdt jeg dog mine spirituelle kort tæt ind til kroppen, og det var meget få mennesker, der dengang kendte til den side af mig.

I 1994 blev jeg færdig med min Cand.Merc fra Copenhagen Business School, og de næste 22 år arbejdede jeg med marketing, projektledelse og facilitering i flere store, internationale virksomheder.

 

I 2016 kunne jeg ikke længere ignorere den drøm om frihed og "noget mere", som jeg længe havde gået med. Med maven fuld af sommerfugle sagde jeg mit faste job op og kastede mig ud i livet som selvstændig konsulent med virksomheden Inspirata.

Samtidig lukkede jeg min spirituelle side ud af skabet og lod den endelig få frit løb. Efter at have uddannet mig til reikihealer, og mens jeg stadig var i gang med min 1-årige clairvoyanceuddannelse, åbnede jeg i 2019 LifeFlow Malene Siwmark - og sprang nu langt om længe officielt ud som clairvoyant healer, rådgiver og mentor.

Det har været en lang rejse at nå hertil, og der har været rigtig mange udfordringer, forhindringer og bump på vejen. Men det er netop takket være den livsrejse og de (til tider meget dyrekøbte og smertefulde) erfaringer, som den har givet mig, at jeg i dag er i stand til at gøre netop det, som jeg brænder allermest for:

At hjælpe mennesker med at finde ind til deres personlige power. At hjælpe dem med at hele og vokse og skrue op for deres livsglæde og energi. Så de står stærkt i sig selv og får frihed og styrke til at leve det liv, de drømmer om.

Et udpluk af mine uddannelser og kurser:

 

 • Clairvoyant rådgiver (1-årig uddannelse) ved clairvoyant rådgiver Flemming Bille.

 • Reikihealer af 1. og 2. grad i Usui Shiki Ryoho ved reikimester Christin Bjergbakke.

 • Regressionsterapeut ved Kristina Fjeldgaard Thorsen.

 • The Shaman Chakra System & Healing ved Alberto Villoldo

 • Chakrabalancering ved reikimester Christin Bjergbakke.

 • Feng shui ved Rebekkah Leve

 • Systemisk coaching ved Mannaz.

 • Facilitering i praksis ved Facilitator.

 • Facilitering af fællesskaber ved Facilitator.

 • Grafisk facilitering ved Overlap.

 • Cand. Merc International Marketing & Management ved CBS (Copenhagen Business School)

 • Prolog Ledelse ved Center for Ledelse

 • Projektledelse ved Mannaz

 • Visuel projektledelse ved Visuel-Proces

bottom of page