top of page
Æteriske olier

Æteriske olier - naturens gave til os

Æteriske olier - hvad, hvorfor og hvordan?

Æteriske olier er koncentrerede planteekstrakter, som findes naturligt i rødder, blomster, frø, bark og andre plantedele. Olierne giver planterne deres duft og beskytter dem mod sygdomme og andre miljømæssige udfordringer. På samme måde kan vi mennesker have glæde af de æteriske oliers forskellige terapeutiske egenskaber.

Jeg bruger selv doTERRAs æteriske olier hver eneste dag til at udrense, balancere og styrke min krop og mit sind. Olierne støtter min fordøjelse, lindrer smerter og giver styrke og vitalitet til min hud. De hjælper mig med at grounde, give  energi og løfte humøret, når jeg har brug for det. Og de giver mig ro og hjælper mig med at holde fokus, når det er det, jeg har brug for. De er derudover fantastiske at bruge i kombination med healing, hvor olierne er med til at understøtte den proces, som healingen har igangsat.

De æteriske olier arbejder på flere planer samtidig og påvirker os på den måde både fysisk, følelsesmæssigt og spirituelt. Olierne kan bruges enkeltvis eller de kan blandes, alt afhængig af hvad de skal bruges til og hvilke behov, de skal opfylde.

De æteriske olier optages i kroppen gennem hhv lugtesansen, huden og luftvejene, og du kan derfor bruge dem på flere forskellige måder:

Aromatisk: DUFT

Du kan dufte til olierne, eller de kan forstøves i rummet med en diffuser (en lille maskine der tilsættes vand og æteriske olier, som den så forstøver ud i luften). Visse æteriske olier kan, når de indhaleres eller forstøves, virke stimulerende, mens andre kan være beroligende, afslappende eller lindrende. Forstøvning af æteriske olier kan også rense luften for uønskede lugte.

Vær opmærksom på, at olierne mister deres terapeutiske effekt, når de opvarmes. Jeg anbefaler derfor, at du bruger en diffuser med ultralyd. Undgå aromalamper med stearinlys eller andet, der varmer olien op.

Udvortes: PÅFØR

Æteriske olier optages let gennem huden og kan derfor påføres direkte på kroppen. Ved udvortes brug anbefaler jeg, at du først blander den æteriske olie med en basisolie,  f.eks.  kokosolie. Her siger en tommelfingerregel 3-5 dråber basisolie til 1 dråbe æterisk olie.

 

Hvis du vil slippe for selv at blande olierne op med basisolie, kan du vælge at købe doTERRAS Touch-olier: små 10 ml roll-on flasker, hvor den æteriske olie allerede er blandet op med kokosolie. Ind i mellem blander jeg mine egne roll-on flasker med de æteriske olier eller olieblandinger, jeg bruger i en given periode.

Indvortes: INDTAG

De fleste af doTERRAS æteriske olier kan trygt indtages enten i et glas vand eller i en tom kapsel. Jeg drikker selv de olier, jeg kan lide smagen af, mens jeg kommer de mere kradse olier i en kapsel, som jeg sluger.

 

OBS! For at sikkert kunne indtage en æterisk olie er det meget vigtigt, at olien er 100% naturlig og ikke er fortyndet/i blandet andre (syntetiske) stoffer, hvilket mange af de æteriske olier, man kan købe, er. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at den olie, du indtager, er ren og uden tilsætningsstoffer, inden du bruger den indvortes.

about-us-essential-oils.jpg
Hvorfor doTERRA?

Fordi jeg med doTERRA har tillid til, at jeg får et rent produkt uden tilsætningsstoffer og sprøjtemidler, er doTERRA de eneste æteriske olier, jeg selv bruger.

 

doTERRAs æteriske olier er blandt de reneste i verden. De er alle plantebaserede og indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi, og de er ikke fortyndede. Derudover sætter doTERRA en ære i at dyrke og indkøbe essentielle olier i de egne af verden, hvor planterne gror naturligt.

frankincense woman.jpg
zengest tummy.jpeg
Hvorfor doTERRA?
Køb olier fra doTERRA
Køb æteriske olier

Jeg sælger doTERRAs æteriske olier i min klinik i Virum, hvor jeg altid har de mest populære olier på lager. Her kan du også købe små prøveflasker med udvalgte olier, hvis du vil prøve dem, inden du kaster dig ud i et større køb.

 

Du kan også oprette dig som kunde hos doTERRA, så du selv kan købe alle de olier, du vil, og få dem sendt direkte hjem til dig. Vælger du at købe direkte fra doTERRA, kan du gøre det på tre forskellige måder. Læs om de forskellige muligheder herunder, eller kontakt mig, så vi kan få en snak om dine behov, og jeg kan hjælpe dig med at vælge den model, der er den helt rigtige for dig.

Uanset hvilken mulighed du vælger, er der ingen forpligtelser eller krav. Du kan købe, når du  vil, og hvor meget eller hvor lidt, du ønsker.

1. Vejl. udsalgspris

Du kan købe produkterne til almindelig udsalgspris via min doTERRA-side, hvor du vælger SHOP oppe i topmenuen.

Dette er den dyreste måde at købe olier på. Såfremt du kun ønsker at købe en enkelt olie, kan det være helt fint at købe til fuld pris, men hvis du indenfor de næste 12 måneder regner med at købe olier for 100€ eller mere, kan det bedre betale sig at oprette en kundekonto, hvor du får 25% rabat på alle olier (se indkøbsmulighed 2 og 3 herunder).

2. Engrospris (du får 25% rabat på vejl. udsalgspris)

Vælger du at oprette en kundekonto og skrive dig op som Wholesale Customer, får du 25% rabat på olierne. Med en kundekonto har du også mulighed for at indgå i doTERRAs loyalitetsprogram. Her kan du få op til 30% af dine køb tilbage i point, som du kan købe varer for (også fragten returneres i point).

3. Forhandlerpris (du får 25% rabat på vejl. udsalgspris)

Endelig kan du vælge at oprette en kundekonto og skrive dig op som Wellness Advocate. Her får du de samme fordele som en Wholesale Customer (25% rabat på olierne samt mulighed for at indgå i doTERRAs loyalietsprogram). Derudover får du her mulighed for at indgå i doTERRAs bonusprogram og selv forhandle produkterne. Kontakt mig, hvis du vil høre mere om dette.

HomeEssentialKit2.jpg
doTERRA kundekonto (25% rabat på vejl. udsalgspris)

Med en doTERRA kundekonto får du 25% rabat på alle olier, du køber. Du har også mulighed for at indgå i doTERRAs loyalitetsprogram, hvor du kan få op til 30% af dine køb tilbage i point, som du kan købe varer for (også fragten returneres i point).

 

En kundekonto koster 25€ i oprettelsesgebyr. Med i oprettelsen får du en bog om doTERRAs olier og øvrige produkter. Vælger du at købe en startpakke med produkter (et såkaldt enrollment kit), når du opretter dig, bortfalder oprettelsesgebyret. Herefter koster dit medlemskab 20€ om året. Til gengæld får du en gratis 15 ml. Peppermint olie til en værdi af 29€ hvert år, når dit medlemskab bliver fornyet.

Alle produkter, du bestiller, bliver sendt direkte til dig fra doTERRAs lager i Holland.

 

Information, rådgivning og sparring omkring olierne

Når du vælger at oprette en kundekonto gennem mig, bliver du en del af mit doTERRA team og får mig som mentor, som du til enhver tid kan sparre med og spørge til råds. Du bliver også inviteret ind i vores lukkede, danske doTERRA gruppe på Facebook. Her finder du en masse information omkring brugen af produkterne, ligesom du har mulighed for at sparre med en stor gruppe erfarne doTERRA brugere.

Når din kundekonto er oprettet, modtager du en velkomstmail fra mig med forskellig information samt invitation til vores Facebookgruppe. Når du 5-10 dage efter din oprettelse modtager dine første olier, er du meget velkommen at kontakte mig, så vi sammen kan gennemgå olierne og brugen af dem.


 

Sådan opretter du din kundekonto

Du kan enten kontakte mig, så opretter jeg din konto for dig. Det giver os samtidig mulighed for at få en snak om hvilken type konto (Wholesale Customer eller Wellness Advocate), der er den rigtig til dig. Og vi kan sammen gennemgå de forskellige startpakker med produkter, du har mulighed for at vælge.

Hvis du selv vil oprette din kundekonto, skal du gå ind på min doTERRA-side: http://mydoterra.com/malenesiwmark og herefter gøre følgende:

 1. Vælg Join & save oppe i topmenuen.

 2. Klik på den grønne knap Join doTERRA i nederste højre hjørne.

 3. Vælg sprog.
  Ved "Where will your products be shipped?" vælg: "Europe - Denmark"

 4. Vælg Wholesale Customer eller Wellness Advocate.
  Klik på Continue.

 5.  Udfyld dine oplysninger og kontaktinformationer. Bemærk at Birthday skrives som måned-dag-år.
  Vælg Time zone GMT+1 (Brussels).
  Enroller ID er udfyldt på forhånd: 9328082 (det er mig).

 6. Sæt hak i I agree to the following.
  Klik på Continue.

 7. Vælg et enrollment kit (startpakke).
  Hvis du ikke vælger et enrollment kit, skal du huske at tilføje doTERRA Essential booklet (English) til 25€. Herefter vælger du de olier, du ønsker.

 8. Tjek ud og betal.

Velkommen til doTERRA og velkommen til mit team!

doTERRA team.png
Opret kundekonto
bottom of page