top of page
aron-visuals-3jBU9TbKW7o-unsplash.jpg

Karriereforløb

En unik kombination af mentorsessioner, clairvoyant healing og rådgivning

Gå fra tvivl til klarhed

og skab det arbejdsliv, du vil glæde dig til at stå op til hver dag

Med et karriereforløb får du hjælp til at identificere netop det, der driver dig. Du får sat ord på det, du brænder for, og hjælp til at skabe lige præcis det arbejdsliv, der giver mening og glæde for dig.

Karriereforløbet er for dig, der genkender noget af dette:

 • Du mistrives og/eller er ramt af stress og udbrændthed.

 • Du savner glæde, tilfredshed og mening i det, du gør i dag.

 • Du føler, at du har mere at bidrage med, end du gør i dit nuværende job.

 • Du længes efter noget andet. Noget, som du måske har svært ved at definere og sætte ord på.

 • Du drømmer om at gå nye veje i dit arbejdsliv, men ved ikke helt, i hvilken retning, du skal gå.

 • Du drømmer om at udnytte dit fulde potentiale.

Uanset hvor du er i livet - om du står i begyndelsen af din karriere, eller om du har mange arbejdsår bag dig - så fortjener du et arbejdsliv, du trives i. Du fortjener at have et arbejde, som giver mening og skaber værdi og glæde for dig.

 

Arbejdet fylder alt for meget i dit liv til, at du bare skal lade stå til, hvis du mistrives eller længes efter noget andet.

Med karriereforløbet går du fra tvivl til klarhed, så du bliver i stand til at skabe det arbejdsliv, du vil elske at stå op til hver dag.

Du får:

 • 4 måneders personligt mentorforløb med fire 1:1 møder.

 • 3 healingsessioner inkl. samtale og clairvoyant rådgivning.
  (du bestemmer selv, om det skal være fysisk healing eller fjernhealing)

 • En karriereafklaring, hvor du får sat ord på dine passioner, dine kompetencer og dit unikke bidrag.

 • En værdiafklaring, hvor du får defineret dine vigtigste værdier. Kerneværdier som dit arbejde og din arbejdsplads skal være i overensstemmelse med, for at du skal trives.

 • Klarhed over, hvad du vil, og hvordan det helt rigtige arbejdsliv ser ud for dig.

 • En handlingsplan med konkrete "next steps" til, hvordan du kommer derhen.

 • Motivation, energi og engagement.

 • Støtte og sparring, der giver dig mod til at tage de skridt, der skal til for at skabe det arbejdsliv, der er det helt rigtige for dig.

Med karriereforløbet lærer du dig selv bedre at kende, så du ikke er i tvivl om, hvilken retning du skal gå i. Du får kortlagt og sat ord på dine passioner, dine styrker og kompetencer, så du kan forbinde prikkerne og se den røde tråd i dit arbejdsliv. Du får indsigt i dine kerneværdier, som fungerer som din indre gps, der altid viser dig vejen mod det, der er vigtigt og rigtigt for DIG.

 

Forløbet hjælper dig til at stå stærkt i dig selv, så du hurtigt og nemt kan tage de vigtige beslutninger. Du bliver helt skarp på, hvad det er, der driver dig og giver dig mening, så du med ro i maven bliver i stand til at tage det næste skridt i dit arbejdsliv.

Forløbet består af både mentorsessioner/-møder og clairvoyant healingDen clairvoyante healing  hjælper dig med at opløse de blokeringer, begrænsende overbevisninger og andet, der står i vejen for, at du kan udleve dit fulde potentiale. Healingen giver dig en dyb, indre ro, en stærk jordforbindelse og hjælper dig til at se klart. Den skruer op for din power og dit mod, og sætter på den måde yderligere skub i din udvikling.

"Da jeg startede i mentorforløb hos Malene, vidste jeg ikke, hvad jeg ville med min karriere. Jeg følte rastløshed over ikke at vide, hvad jeg ville med mit liv. Malene tog mig i hånden og gav mig værdifulde værktøjer, som jeg har brugt til at finde mit drømmejob.

Forløbet har givet mig en dybdegående forståelse af mig selv, mine drømme og min passion. Det har givet mig en indsigt, som jeg kommer til at bruge både professionelt og ikke mindst personligt resten af mit liv."

- Sandra  Linell Lütken

aaron-burden-NXt5PrOb_7U-unsplash.jpg

Pris og praktisk

 

Hvad, hvor og hvornår

Karriereforløbet løber over 16 uger og inkluderer:

 • 4 mentormøder á 1,5-2 timers varighed.

 • Opgaver og øvelser, som du skal lave mellem møderne.
  For at du skal få det fulde udbytte af forløbet, er det vigtigt, at du afsætter den fornødne tid mellem vores møder til at lave opgaverne.

 

Som udgangspunkt vil der være omkring 4 uger mellem mentormøderne. De konkrete mødetidspunkter aftaler vi i fællesskab.

Den første healing ligger ca 1 uge før vores første mentormøde, mens den tredie healing ligger et par uger efter det sidste møde. Tidspunktet for den anden healing aftaler vi i fællesskab.

 

Både mentormøder og fysisk healing finder sted hos LifeFlow Malene Siwmark, Behandlerhuset Loaderiet, Agervang 8, 2800 Kgs Lyngby.

Pris

Prisen for 4 måneders personligt karriereforløb med 100% fokus på dig er 9.850 kr.

Det er muligt at opdele betalingen i 3 rater á 3.285 kr.

Book dit karriereforløb

Du booker dit karriereforløb i min online booking. Her booker du tidspunktet for den første clairvoyante healingsession. Når vi mødes til den første healing, aftaler vi i fællesskab tidspunkterne for de øvrige møder og healinger.

Såfremt du har spørgsmål til forløbet eller gerne vil have en uforpligtende snak om, hvorvidt det er noget for dig, er du meget velkommen at booke en uforpligtende samtale.

bottom of page