top of page
ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash(1).jpg

Clairvoyant rådgivning

Clairvoyant rådgivning

Som clairvoyant rådgiver hjælper jeg dig med at se og sætte ord på dine potentialer og de muligheder, du har til rådighed i dit liv, som det ser ud lige nu.

Måske ønsker du at få større indsigt i dig selv og dit liv? At få en dybere forståelse for dine mønstre og vaner; hvorfor du gør, som du gør?

Måske står du ved en skillevej og er usikker på, hvilken vej du skal gå?

Måske har du nogle nogle konkrete spørgsmål, du ønsker svar på?

En clairvoyant læsning kan give dig et skub i den rigtige retning, hvis du føler, at du er gået i stå og har brug for hjælp til at komme videre. Den kan også give dig nye ideer, input og redskaber til at få det bedste ud af din nuværende situation og af livet helt generelt.

Hvordan foregår det?

Jeg stiller ind på dig og modtager budskaber, som kan hjælpe dig med at få mere klarhed over dit liv og give dig svar på de spørgsmål og udfordringer, du står med.  Sessionen foregår som en samtale, hvor du løbende har mulighed for at spørge ind til de budskaber, jeg får til dig.

Læsningen foregår enten hos mig i Virum eller på telefon. Du vælger det, der passer bedst for dig.

Da det kan være svært efterfølgende at huske alt det, der blev sagt i løbet af sessionen, vil jeg opfordre dig til at optage samtalen og/eller tage noter undervejs. Af hensyn til persondataloven optager jeg ikke samtalen.

Jeg stiller ikke ind på sygdom, ulykke eller død, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

ashley-batz-betmVWGYcLY-unsplash(1).jpg
bottom of page